Uppdatering

Ja, jag vet, det var ett tag sedan jag skrev något här men det har bara varit för mycket på senaste.
Hela historien med armen orkar jag inte dra, ni flesta känner redan till det.
Dante fick feber i tisdagskväll, har haft mellan 39-41 grader fram till i går. Robert var med honom på vårdcentralen igår, lite röd i örat.....blev lite penicilin. Hoppas det inte blir mer sjukdomar här hemma nu.

Nu har jag bara denna och nästa vecka kvar på praktiken, känns skönt men oxå lite tråkigt. Trivs så bra med mina handledare och alla andra som jobbar där. Har min sista dag där den 5/11. Huvudhandledaren vill att jag ska ta igen de dagar jag var borta för armen, hon vill att jag ska jobba den sista helgen 7-8/11. Känns ju lagom skoj/motiverande om jag lixom redan är godkännd i kursen.....får nog prata med henne.

Idag blir det ingen viktis.....:$......och inget pyssel.

Nä, jag är inte alls på skrivhumör idag, eller inte just nu i alla fall. Ska äta frukost nu och försöka göra lite nytta sen.

Kram

Man får inte vara dum....

Nu i morse när jag skulle köra iväg och lämna  barnen på dagis så var jag lite stressad, som vanligt när jag ska lämna dom. Det är ju inte så att dom är sammarbetsviliga direkt. Ut med kidsen i bilen in igen för att hämta lite extra kläder. Jag sätter mig i bilen och kl är 07.50, barnen ska vara på dagis kl 08 för då står frukosten serverad. Jag tittar upp, men ser inget......upptäcker då att rutorna är helt fulla med frost. Har lixom inte tid att skrapa rutor, måste bara köra direkt...
What to do??? Jo jag gick in, hämta en kanna med varmt vatten och slängde på rutorna. Perfekt!!!! Effektivt och man slapp frysa om fingrarna, jippy. Och ja, vi han i tid, antagligen tack vare min klokhet;)

Idag ska jag plugga, har ju en tenta som jag ligger back med. På lördag ska jag fanimej sätta den, annars ger jag snart upp...blir så arg när det inte går.

Jag hade min mittbedömning förra veckan. Det gick jätte bra, lite skillnad på hur dom "betygsätter" mig gentemot vad jag själv tycker, men men. Det är ju tur att det är på det hållet, att dom tycker jag är jätte duktig. Synd bara att jag har lite svårt att ta in det. Det är så lätt att jämföra sig med en som har jobbat som ssk länge, att tro att man ska kunna allt hon kan. Själv känns det som om jag är pytte liten och inte kan något.

Nu är det dags för frulle.

Kramar till mina pysseltjejer som jag inte träffar denna veckan.Livet rullar på

Idag lämnade jag barnen kl 8. Viggo var jätte ledsen, jag var tillslut tvungen att gå fast han gallskrek. Känns aldrig skoj när det e så.....fast jag vet att det gör över fort.

Nu har jag kommit in i mitt pointsräknande igen, så det kommer ni få stå ut med att läsa om här. Jag kan ju inte fuska om jag ska "redovisa" här vad jag har ätit så därför kommer jag ta upp det lite ibland.
Lunchen idag blev inget avancerat, 2 grova mackor med keso och tomat, en smoothie med jordgubb och banan,mums!! Detta kalaset gick på 8,5 points, lite för "dyrt" för en lunch men så blir det ibland. Jag har ju 22 points/dag så det blir att prioritera hur man vill ha det.


Angående skolan är jag lite förvirrad just nu. Vi har en osce-examination (en praktisk) där det ingår att sätta pvk, KAD, ge injektion, infusion osv. Detta är ett moment jag gjorde när jag läste termin 2 och nu har dom ändrat det till termin 3 plus att det nu då är en osce. Fick besked om idag att jag själv får bestämma om jag ska göra den eller inte....Det kan ju vara bra för att öva men samtidigt om jag misslyckas måste jag göra om det fast jag lixom har klarat det en gång innan.....Nu blev det nog rörigt för er men jag vet bara inte vad jag ska göra. Hjälp!

Jag måste bara visa er lite bilder på Dante....när han äter själv.

Det e skoj att äta själv


Å gott var det oxåAaahhhh, kanman få mer mat eller?!?!?!?


Vad e det för föräldrar man har som säger att maten e slut. Man blir ju helt uppgiven....


Kramizzar till "alla" som hälsar på här!

Då försöker jag en gång till.

Jag öppnade ju upp denna bloggen i början av året men kom lixom inte mycket längre än så. Nu tänkte jag försöka få in bloggandet i min vardag, mest för min egen skull, för att skriva av mig, men även för att ni andra ska kunna ha något skoj att läsa, hihi.
Idag är jag sjuk och är hemma från min praktik, tråkigt.....Skulle haft min mittbedömning idag och var lite spännd inför den men nu får jag vänta tills jag är någorlunda frisk igen.
Nästa lördag har jag en omtenta som jag har kämpat med 2 ggr innan, denna gången måste jag sätta den men behöver lite stöd hemmifrån.....Robert!!!! Vi får se hur det går, kan ju passa på nu när jag är hemma och barnen är på dagis, ett perfekt tillfälle till att plugga.
På lördag är det partävling, ska bli skoj. Undra vad vi ska göra.....

Har ju släppt det där med att räkna points under sommaren och märkte att jag visst fortsatte med det(skäms) men förra tisdagen var jag på vv och hade då gått upp nästan 3 kilo. Nya tag tänkte jag och gick hem med lite mer motivation än innan. Igår var det dags att ställa sig på vågen....-1,2kilo, jippy!

Igår hade Viggo näsblod, jag såg att han satt och tänkte på något sen sa han.
- Mamma, var bor blodet?
- I kroppen, sa jag, i hela dig.
Han tittade konstigt på mig. Jag visade hon på armarna och händerna där man lätt kan se kärlen.
-Där inne bor blodet.
-Nää, sluta mamma, blodet är inte blått.
Sen gick han...
Roligt med barns funderingar.

Nu ska jag sätta mig med böckerna.
Hej svejs i lingonskogen


RSS 2.0