E det något fel på mig eller....?

Ja, jag börjar undra. Har en tenta på lördag och försöker plugga till den men det är nästan omöjligt, vet inte hur jag ska bära mig åt. Det kvittar hur jag gör så slutar det med att jag somnar. Ok när man ligger och läser så är det kanske inte så konstigt men jag somnar när jag sitter vid köksbordet och pluggar. Det går bra ca 20 min sen börjar ögon bli tunga, till slut orkar jag inte hålla dom uppe. Ska jag behöva springa en runda runt huset var 20:e minut för att kunna plugga???? Då blir det inte mycket pluggande då heller. Är detta kanske sömnbristen man har haft nu i snart 6 år(sedan jag fick barn) som kommer smygande eller är ska jag kontakta guinnes rekordbok för världens tröttaste kvinna.
Funderar i och för sig på om det är något i mina gener??

Idag har jag haft Mio hemma han har haft feber och varit förkyld men idag är han frisk igen så i morgon blir det dagis. Vi var på biblioteket i morse och lånade filmer till honom sen har jag pluggat/sovit.
Jag är jätteglad för en sak. Biblioteket här i Veberöd har börjat med något nytt. Man kan gå dit varje dag efter stägning och vara där till 22, mån-sön. Man kan sitta och plugga, låna böcker, lämna tillbaka, ja allt som man kan annars. Man kommer in genom att identifiera sig med sitt fingeravtryck och kod, coolt va!?!?! Tänk att lilla Veberöd är först i Sverige med detta. Detta är perfekt för mig som inte dirtekt har någon stans att plugga här hemma. Dit kan jag gå när jag vill i stort sett och jag får vara ifred. Perfekt!
Idag är det viktis, vet inte om jag ska dit. Har verkligen missköt mig den senaste tiden. Vill inte ställa mig på den fula vågen. Kanske går dit utan att väga mig, bara för att få ny motivation. Behöver verkligen det nu. Tycker jag ända har gått ner mycket och inte är världens största längre men igår var det en som frågade mig om jag var gravid. Tack för den, Jävla kärring!!!
Nä sista rycket i böckerna innan jag ska hämta Viggo & Dante.

Kram

"Ledig" dag

Idag är jag ledig, eller ja jag är inte på praktiken. Jag har en tenta på fredag i läkemedelsräkning, håller på att bli tokig. Jag klarar inte av att räkna på spädningar, man har en "formel" att gå efter men nog fan går det inte ändå. Allt det andra går bra, räkna på injektioner, infusioner, syrgas omvandla % till mg/ml och tvärtom. HUr jag än vrider och vänder på talen så går det inte.... I kväll är det pyssel, får ta med boken dit, kanske någon som är lite smartare än mig.


Nu har jag bara 4 dagar kvar på praktiken, ska bli skönt när det e färdigt men samtidigt tråkigt. Personalen är helt underbara där, det är så bra stämning mellan alla. Sen kommer jag sakna utsikten där....är ju på 11:e våningen. Helt underbart att stå och titta ut mot bron och Milas hoods, hihi.

Vikten ligger jag lågt med nu, har kommit i en riktig svacka. Bryr mig lixom inte om vad jag äter. Försöker nästan förneka det för mig själv, att jag äter massa onyttigt. Måste komma igång igen!!! Tror det kan bli lättare sen när det "bara" är skolan att koncentrera sig på. Då har man kanske lite ork till att bry sig om sig själv och sin hälsa oxå.

Jag har kommit på något jätte mysigt för mig och mina "majskolvar", hoppas det blir av snart.

Idag har jag en liten hälsning till en av de finaste människorna som jag känner. Jag är så glad över att ha så underbara vänner omkring mig och idag hade jag tänkt ge lite uppmärksamhet till en  av dessa.
Du är så jäkla duktig!!!! Att du har orkat köra på på 110% i snart 3 år är helt ofattbart. Du är en vän som ställer upp för alla och finns alltid där som stöd, du är en fantastisk mamma som hittar på så mycket roligt med dina barn. Var du får all din energi ifrån det vet jag inte, önskar jag hade den samma. Är så glad för din skull att det blir en lång semester för er sen. Det är du värd 100ggr om. Kram

Till alla ni andra som läser här som inte känner igen sig, ta inte illa upp, hihi. Jag tycker om er också såklart. :)

Bamsekramar

RSS 2.0